Ferdinand

neljapäev, 10. märts 2011

Öösel kirjutan

Hei.

Tean, kell on pool 2 öösel aga pole hullu ilmselt:) Ongi Teil hea, kohvitassi kõrval blogi lugeda:D 
Aga asja juurde nüüd. Ma ei viitsi enam igakord kirjutada,et ma kella 6eks trenni läksin ( või läksime ). Kui muu kellaaeg tuleb siis annan teada. Ja arvan,et need kes blogi loevad on aru saanud mis kella ajal ma trennis käin.


Enne trenni loomulikult puhastasin ja harjasin Ferdinandi, tegin kabjad ka ja värki. Nägu ka pehme harjaga puhtaks:) Ning ootasime veel kuni Helene trenn lõpetama hakkas ja panin hobuse sadulasse ja valjastesse. Helene trennilised lahkusid maneezist kui meie jalutama läksime. Jalutasime mõned ringid ja hakkasin järk-järgult vöid tõmbama. Vööd kinni, kapsel ka ja selga. Jalused olid kuidagi lühikese võitu kuid panin jälle enda jaoks parajaks. Alustasime sammuga. Ning seejärel võtsime kergendatud traavi. Traavi oli mõnus ja pehme, vahepeale tulid korraks kiirendused sisse aga voldid ja poolpeatused aitasid hobust tagasihoida. Hobune seekord ei vajunud halvemale poole sisse. Nurgad sõitis traavis väga hästi. Ma muidugi pingutasin ka päris palju enda sääre ja istmikuga. Voldil olime ka tublid, hobune painutas hästi Reeda jutu järgi.
Muidugi traavide vahele tegime ka sammu vabaratsmega.  Tegime veel peatusi. Üleminekuid. Nagu ikka nuh!!!:D
Galoppi ajaks võtsin siis jälle stekki kätte. Ja hobune jooksis jällegi väga hästi. Uskumatu kuidas üks pisike asi võib mõjuda.( ma ei löönud teda stekiga vaid hoidsin lihtsalt kaela vastas kui tõstsin galoppi ) Muidu pusi ja pusi. Aga jah peale galoppi siis mahajahutus traav ja samm. Ning seljast maha ja käekõrval ka veel 5-10 minutit jalutust. Ning viisin hobuse boksi. Varustus maha, suulised ka vee alt läbi:) Ning oligi aeg koju minna. Muidugi lobisisesime veel Reedaga ka koertest ja hobustest ja paljust muust.



Lähen ka lõpuks magama!!!


Head ööd või tere hommikut:) emba kumba:D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar