Ferdinand

esmaspäev, 25. aprill 2011

Pühapäev 24 aprill.2011

Läksin poole 2ks talli. Lõunatamise asemel otsustasin hoopis ratsutama minna:) Talli jõudes läksime Reedaga Ferdinandi koplist püüdma. Alguses ei tahtnud kätte anda. Kuid koos tüdrukute abiga sain ta kätte ja viisin boksi. Puhastasin ära ja panin sadulasse. Ning läksin platsile. Nagu ikka tegin ette kordet. Kuna ta käitus väga hästi ja kenasti siis otsustasin ka selga minna. Õnneks suhtus ta ümbritsevasse rahulikult. Kuigi eemal lapsed mängisid porilombis siis neid ta natuke uudishimutses. Käisin siis terve suure platsi läbi,et ta seal midagi ei kardaks. Õnneks rohkemat ei kartnud. Tegin sammu ja traavi ning mõned üleminekud. Vahepeal üritas Kratti juurde ka pääseda, aga tänu sääremõjule kuulas ta mind:) Järgmine kord siis prooviks juba normaalselt trenni teha platsil ehk siis kolmapäeval

Pildistajaid oli meil ka ning loodan,et varsti need pildid fotoalbumisse ülesse pannakse ning saan ka siia pilte üles riputada:)

1 kommentaar:

  1. Mapean neid pilte autoriseerima ja formaati väiksemaks tegema, aga usun, et saad pildid selle nädala jooksul kätte . :) Neid on päris palju ja ma ei jaksa neid kõiki ühe päevaga ära autoriseerida ja väiksemaks teha :D .

    VastaKustuta