Ferdinand

neljapäev, 14. aprill 2011

Esmasp ja neljap.

11.aprill.2011

Läksime Faustaga talli. Puhastasin hobuse ja panin sadulasse. Ning läksime maneezi. Olime 6ekesti:D
Ferdinand, Tosca, Raduga, Gucci, Fransesca Fioretti ja Dikson.
Olgu panin vööd kinni ning läksin selga. Hobune oli väga närviline. Muidu traavid ja voldid jne tulid kenasti.
3nda traavi ajal vist paremale poole uste juures nurga, sõitsin mina kenasti traavi, Gucci sõitis minu taga. Ja Ferdinand ehmatas ja pani pukki ja kõike veel, igaljuhul kõik käis kiiresti, ok kukkusin maha seljast ning neiu Gucci seljast ka, kuna ka Gucci ehmatas. Ma ei näinud enda selja taha kuid arvan,et Gucci sõitis liiga lähedale Ferdinandile. Ja need kes Guccit teavad siis teavad, et see hobune ei ole eriti sõbralik teiste hobuste vastu. Kuid haiget ei saanud ega miskit.. Läksin peale kukkumist ikka selga tagasi, tegime traavi peale ja tulin seljast maha.
Jalutasin käekõrval ja võtsin varustuse maha. Ning tõmbasin veel harjaga hobuse üle. Ning suulised pesin ka puhtaks. Jutustasime natuke Reedaga ja tulime Faustaga koju.

14.aprill.2011

Läksime Faustaga talli. Samuti puhastasin hobuse ja panin hobusele uued kaitsmed, mis ta kingituseks sai.
Ilusad kaitsmed on. Panin sadula ka ja läksime maneezi. Täna siis olime neljakesti.
Ferdinand, Raduga, Tosca, Carina.
Täna oli hobune nagu võrreldes esmaspäevaga ümbervahetatud. Hobune oli hea, rahulik, kuulas. Ei tea mis esmaspäeval mureks tal oli. Ilmselt lihtsalt paha tuju vms ( ma ei mõtle kukkumist vaid üleüldist trenni ). Tegime nagu ikka üleminekuid, volte, suunamuutusi jne. Galopp tuli ka välja. Seega igati tibenstobens:D
Kuna Raduga ja Tosca hüppasid, lõpetasin ma jälle sutsu varem trenni. Loodan,et järgmine nädal saab latte teha Ferdinandiga ( meie veel nii kõrgeid ja raskeid hüppeid ei hüppa veel).Jalutasin hobusega veel käekõrval ning viisin boksi. Võtsin varustuse maha, pesin suulised, tõmbasin hobuse veel harjaga üle ning läksin maneezi tagasi. Nagu ikka takistusi koristama.Lobisisesime veel Reedaga ja tulime koju:) Jõudsin koju kuskil pool 9:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar