Ferdinand

kolmapäev, 2. märts 2011

Tasa sõuad, kaugele jõuad ( või loe:jõuad lõpuks ka kohale )

Ja nii ongi!

Ok asja juurde nüüd siis ka. Läksime siis trenni seekord normaalselt ajal. Täna siis oli Reet ka.. sellesmõttes,et juhendas kõrvalt. Mis oli päris hea.
Puhastasin hobuse, kabjad ka ja värki. Ning lõikasin saba natuke lühemaks..see oli päris pikkaks kasvanud, vaata et hobune astub peale.
Hobune puhastatud ja maneezi. Täna siis olime viiekesti: Marjaana-Raduga, Fausta-Tosca, Kristin-Ocean Star ning veel üks tüdruk Carinaga ja meie ka Ferdinandiga.
Trenni algus läks päris hästi. Kuigi hobune natuke vajus sisse halvemale poole. Kuid mõned kohad olid jällegi väga head. Tegime volte, peatusi. Erinevaid istakuid ka nagu täisistak traav ja poolistak traav. Mõlemad olid päris ok. Vähemalt ei öeldud midagi sellekohta. Galoppiga oli nii,et pidime Carinaga koos tegema. Aga kuna Carina ei ole eriti kiire hobune siis jah ei saanudki eriti galoppi teha. Muidugi tõsted olid enam-vähem. Reet pani lati ka rajale... Ferdinand hüppas muidugi üle päris suure kaarega jälle. Hobusele meeldib hüppata:)
Tegin veel traavi peale ja tuli sadulast maha, jalutasin veel käekõrval ka. Viisin hobuse boksi ära ning läksin maneezi tagasi, vaatama kuidas Oci,Raduga ja Tosca kõrguseid hüppavad:) Väga tublid olid:) Kui nemad lõpetasin, aitasin Reedal latid ära tõsta ja siis lobisesime. Sain ka enda vead rohkem teada, mis ma sadulas teen. Järgmine kord olen poole targem. Tänase trenni eest võib hindeks 2+ panna ma arvan:D
Jõudsime koju pool 9 õhtul.

Nüüd ilmselt reedel:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar